ASAL USUL ICE TEA TREE SCRUB | MASK

October 07, 2018



Ice tea tree mask | scrub ni tak dirancang kehadirannya.
Sebenarnya tahun 2012, ice scrub ni diberi sebagai free gift jika ada pembeli sparkling skincare beli lebih dari harga tertentu.

Bermula dari situ, seorang demi seorang bertanya jika ada jual loose ice scrub ni.
Cuma, masa tu takde apricot seeds dan grape seeds dalam scrub ni.

Tahun demi tahun, kami membiarkan soalan 'ada jual tak scrub ni' berlalu pergi.

Akhirnya tahun 2018, ada lagi yang bertanya, maka HQ sebulat suara buat semula comeback ICE TEA TREE SCRUB ni.
Dah, tidak disangka, jam yang pertama teaser, banyak jar yang dah licin!

Tahu kenapa?
1st, memang dah lama regular customer sparkling menunggu.
Sekali keluar teaser, orang borong!
2nd, yang dah pernah guna , rindukan bau herba fresh dari scrub ni.
Tiada sebarang pewangi tambahan ya.
3rd, satu2nya scrub sejuk yang mengandungi serbuk antibiotic untuk merawat jerawat.
Maka, jerawat akan kecut dalam masa 1 hari.

So, hari minggu macam ni, apa lagi?
Ada masa lama duduk dalam toilet kan?
Ambil sedikit masa untuk berscrub dan bermask bagi mengeluarkan segala kulit mati dan daki serta mengecutkan jerawat jika ada.

Psstt, tak nak sangat up pasal scrub ni sebab tak promote pun demand still membuatkan hq bergado 'woiii, stop order kejap boleh tak? Scrub yellek!'


Xoxo,
Nadea Fauzi

You Might Also Like

0 comments

All-Abox

A complete care for you skin
Love your skin
Love your self